Известие

Collapse
No announcement yet.

155 Q4

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 155 Q4

Пичове, набарах една 155 4х4, дето е като космически кораб. Уж казах само на Алекс, ама не мога да се стърпя.
    Утре ще я докарам до 1500 и ще я взема. Мотора е В6.
    Май ще е гнусно предателство спрямо 33, ама аз ще си пазя стария Катър!
    Last edited by Furious 155; d.m.y г., 14:22.
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
    Пичове, набарах една 155 4х4, дето е като космически кораб. Уж казах само на Алекс, ама не мога да се стърпя.
    Утре ще я докарам до 1500 и ще я взема. Мотора е В6.
    Май ще е гнусно предателство спрямо 33, ама аз ще си пазя стария Катър!
    Яяяяяя кажи по подробно де))в6,1500,4х4,155-все вълшебни числа и букви мммхмммммммммм!
    155 1.7ts... 146 1.9jtd...155 Q4...156 1.9jtd Q4
    Powered by ...
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от alfatras Покажи съобщение
      Яяяяяя кажи по подробно де))в6,1500,4х4,155-все вълшебни числа и букви мммхмммммммммм!
      Предишния собственик е бил Алесандро Нанини или Никола Ларини

Колата 155 4х4 V6

Цената 1500 килограма злато

Така всичко си идва на мястото Насе Просто не си проницателен
      155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Както казах и в скайпа - дай Боже всекиму такъв звяр в гаража !!! Стискаме палци да е успешна договорката и в последствие - сделката
        155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
        Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

ЯЯЯЯ каква е тая 155 дето е и 4х4 и V6?
          Само Никола е споменал такава съществуваща!
          Май само аз останах без 155 4х4 . А това време си е голям +
          Last edited by Furious 155; d.m.y г., 22:47.

Даването на газ, води до пристрастяване!
          Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
          Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Дано да можете да я виждате тази снимка!!!
            http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=3&theater
            0892 488 330-Теодор
            Alfa Romeo 145 3.0 24V
            Alfa Romeo 146 TI-Turbo

Comment

Първоначално публикувано от to6ko Покажи съобщение
              Дано да можете да я виждате тази снимка!!!
              http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=3&theater
              искаш да кажеш че това е купената кола?
              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                искаш да кажеш че това е купената кола?
                Не знам дали вече е купена,но това е колата за която е споменал колегата!
                П.С поне според мен де!
                0892 488 330-Теодор
                Alfa Romeo 145 3.0 24V
                Alfa Romeo 146 TI-Turbo

Comment

Честито, ще имаш четири карета да ти тропат и да ги сменяш, вместо две! И кардани ще има да се разбалансират ...
                  ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA

Comment

Това е интересно. Иначе казано - всичките прасета в кочината.

Искам да видя как е хванато централното прасе с виското към блока на двигателя и откъде минава изпускателният на задния ред цилиндри
                    1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
                    и делта

Comment

Ами зависи моторя как е разпложен . нали има и V6 TI, дето си е 4х4 ама е с надлъжно разположен мотор
                      Аз не разбрах само тия 1500 кила злато.. в евро ли са или
                      EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
                      EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
                      NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

Трайте да не чуе дявола.
                        Колата е на брата на бившия ми шеф. Намира се в едно село, близо до албанската граница. Човека почина преди две години и от тогава никой не и е плащал данъци и са се натрупали около 500 евро.
                        Бившия ми е пич, ама и той е облъчен на тема Алфа Ромео. Най-силното ми оръжие е жена му, та на нея разчитам да я отмъкна.
                        Колата трябва да е в перфектно състояние и на много малко километри.
                        От него ми е информацията и каква е точно само гадаем.
                        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Абе колеги пияни ли сте? Какви са тия безумни глупости за 4х4 и V6 в 155. Иво защо пак пишеш небивалици? Каква е тази щуротия. На какво е хваната тая раздатка, при положение, че кутията на V6 няма нищо общо с тая на Q4, където само там се среща 4х4? Доре да е някой правеняк (а трябва да е добре направен за да стане нещо) кой ще ти го даде за 1500лв., при положение, че за да се направи подобно нещо, ти трябват поне 5000лв.
                          Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

V6 4x4 има в 164. Ако случайно цялата карантия е вкарана в 155, което ме съмнява, защото в 164 им доста повече място, а такава наживо видяхме миналата година (164 Q4), в моторния отсек беше доооста запълнено.
                            Чакаме развитие де. Може и да си е нормална 155Q4.

Даването на газ, води до пристрастяване!
                            Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                            Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                              Абе колеги пияни ли сте? Какви са тия безумни глупости за 4х4 и V6 в 155. Иво защо пак пишеш небивалици? Каква е тази щуротия. На какво е хваната тая раздатка, при положение, че кутията на V6 няма нищо общо с тая на Q4, където само там се среща 4х4? Доре да е някой правеняк (а трябва да е добре направен за да стане нещо) кой ще ти го даде за 1500лв., при положение, че за да се направи подобно нещо, ти трябват поне 5000лв.
                              Абе не знам кой е пиян.
                              Изрично съм ви писал по-горе, че още дори и цвета ми е неясен.
                              Казвам това, което са ми казали, което не значи, че лъжа съзнателно.
                              Иначе човека имаше доста голям завод за парни котли в Милано.
                              Още баща им е работил като инженер в автомобилните заводи в Милано.
                              Беше много богат човек. С много възможности.
                              Така, че всичко е възможно.
                              Понеже, както винаги е най-лесно да кажеш, че такова животно нема, моля мода да метне темата в коша.
                              Исках да стане някаква дискусия, за да имам някаква подготовка, какво да гледам, а се получи както винаги!

Comment

Working...
                              X